Noorderburen

Ondernemers aan het woord over de markt

2017  Janet, Cloinq – wijnzinnige belevenissen, www.cloinq.nl
Wat een leuke middag voor zowel deelnemers als bezoekers! Een mooie plek voor zelfstandige ondernemers zoals ik om je te presenteren aan buurtbewoners en stadjers.

2016  David Rutgers van De Wilde Slager
Wat fijn om zoveel enthousiaste mensen te zien. Mensen uit de directe omgeving die willen weten wat je doet. Resultaat: een droge strot van het kletsen en heel goede reclame voor mijn winkel. Op sien Grunnens: er bin mindere sundoagn.

2015  Jeroen van Doctor Apple
Vorig jaar stond ik voor het eerst met Doctor Apple op de buren markt Noorderburen. Vanaf begin dat jaar ben ik mij full time gaan richten op mijn eigen bedrijf en tegen de zomer kon ik wel een bekendheid boost gebruiken. Noorderburen was het platform dat mijn dienst podium gaf en het heeft mij een verdubbeling van klanten gebracht! Dit jaar ben ik er weer bij want het is als kleine en startende ondernemer echt top om zo in eigen buurt meer bekendheid te genereren en een gezellige middag te hebben.

 

2014  Vincent Veenstra van Eye Catchers Onderhoud en Schilderwerken
Het was een gezellige bedrijvige markt in het Noorderplantsoen waar, ondanks het miezerige weer, een leuke opkomst was qua bezoekers. Voor mij, zakelijk en als bewoner, was het een mooie kennismaking met andere buurt bewoners en ondernemers. Waaraan ik enkele opdrachten heb overgehouden. Dit jaar ben ik weer van de partij.

2014  Noorderburen Groningen in de Media
Noorderplantsoen voor een dag vol ontmoetingen, verhalen, workshops,proeverijen ,muziek, lekker eten en drinken. En ontdek wat er allemaal in de buurt te koop is :
Zoekt in den vreemde niet, wat uw eigen buurt u biedt!

Noorderburen 2014

Noorderburen 2014

 

 

 

Recente berichten